ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΚΑΝΑΠΕ ΣΙΦΝΟΣ SOFA

Μαξιλάρια καναπέ κάθε είδους, για πεζούλες, πάγκους πισίνας, δαπέδου, εσωτερικών και εξωτερικών καναπέδων, διακοσμητικά για οικιακή ή επαγγελματική χρήση μπορούν να αλλάξουν το χώρο σας και να δημιουργήσουν γωνίες χαλάρωσης ή διασκέδασης.

Τα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλά, όπως αφρολέξ, λάστιχα, latex, comforel, βαμβάκι, σε συνδιασμό με μία σωστή επιλογή υφάσματος από την μεγάλη γκάμα μας μπορεί να δώσει το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε.

Έχετε παλιά μαξιλάρια καθισμάτων καναπέ που θα μπορούσαν να αποκτήσουν μια φρέσκια, νέα εμφάνιση; Φτιάξτε τα όπως σας αρέσει. Βρείτε τα καλύτερα καλύμματα για τα μαξιλάρια του καναπέ σας επικοινωνώντας απλά μαζί μας.

κατασκευάζουμε μαξιλάρια καναπέ στα μέτρα σας !!!

Σχετικά με τη ΣΙΦΝΟ...

Η Σίφνος είναι νησί μεσαίου μεγέθους στις δυτικές Κυκλάδες. Βρίσκεται μεταξύ Σερίφου και Κιμώλου. Απέχει περίπου 130 χιλιόμετρα ή 80 ναυτικά μίλια από τον Πειραιά. Έχει έκταση 73,942 τετραγωνικών χιλιομέτρων, μήκος 15 χιλιόμετρα και πλάτος 7,5 χιλιόμετρα. Η ακτογραμμή της είναι περίπου 70 χιλιόμετρα, και έχει μόνιμο πληθυσμό 2,625 κατοίκους (απογραφή 2011).

Η Σίφνος έχει μεγάλη παράδοση στην αγγειοπλαστική και στη μαγειρική, καθώς είναι η γενέτειρα του Νίκου Τσελεμεντέ, του κορυφαίου Έλληνα σεφ του 20ού αιώνα.

Διοικητικά η Σίφνος υπάγεται στην επαρχία Μήλου. Παλαιότερα αποτελούνταν από δύο κοινότητες, της Απολλωνίας (με 10 χωριά) και του Αρτεμώνα (με 5 χωριά) που αποτελούσαν ένα δήμο. Τα χωριά της Σίφνου είναι: Απολλωνία (είναι η πρωτεύουσα από το 1836 και πήρε το όνομά της από τον θεό Απόλλωνα), Άνω Πετάλι, Εξάμπελα, Κάτω Πετάλι, Καταβατή, Αρτεμώνας (είναι το μεγαλύτερο χωριό και πήρε το όνομά του από τη θεά Άρτεμη) και το Κάστρο. Στο Κάστρο λειτουργεί αρχαιολογικό μουσείο και επίσης στην είσοδό του βρίσκεται το παλιό Δημοτικό Σχολείο στο χώρο του οποίου κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες διοργανώνονται σημαντικές εκθέσεις καλλιτεχνών. Οι παραλιακοί οικισμοί του νησιού είναι οι Καμάρες (λιμάνι), το Βαθύ, ο Φάρος, η Χερρόνησος, ο Πλατύς Γυαλός,Φασολου .

Η Σίφνος κατά τον Πλίνιο ονομαζόταν αρχικά «Μεροπία» και «Ακίς», ενώ κατά τον Στέφανο τον Βυζάντιο «Μερόπη». Το σημερινό όνομά της πήρε από τον Σίφνο, γιο του μυθικού αττικού ήρωα Σουνίου.

Γενικά το κλίμα της Σίφνου είναι εύκρατο και υγιεινό, όπως όλων των Κυκλάδων και το έδαφός της είναι αρκετά εύφορο. Κυριότερα προϊόντα που παράγονται είναι τα κεραμικά (η Σίφνος ήταν γνωστή από την αρχαιότητα για τα κεραμικά της), δημητριακά, λάδι, κρασί, όσπρια, φρούτα, τυριά - τα πιο γνωστά είναι η μανούρα και η μυζήθρα, εξαιρετικής ποιότητας μέλι (θυμαρίσιο) καθώς και υφαντά βαμβακερά.

ΠΗΓΗ: Wikipedia - ΣΙΦΝΟΣ