ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΚΑΝΑΠΕ ΝΑΞΟΣ SOFA

Μαξιλάρια καναπέ κάθε είδους, για πεζούλες, πάγκους πισίνας, δαπέδου, εσωτερικών και εξωτερικών καναπέδων, διακοσμητικά για οικιακή ή επαγγελματική χρήση μπορούν να αλλάξουν το χώρο σας και να δημιουργήσουν γωνίες χαλάρωσης ή διασκέδασης.

Τα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλά, όπως αφρολέξ, λάστιχα, latex, comforel, βαμβάκι, σε συνδιασμό με μία σωστή επιλογή υφάσματος από την μεγάλη γκάμα μας μπορεί να δώσει το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε.

Έχετε παλιά μαξιλάρια καθισμάτων καναπέ που θα μπορούσαν να αποκτήσουν μια φρέσκια, νέα εμφάνιση; Φτιάξτε τα όπως σας αρέσει. Βρείτε τα καλύτερα καλύμματα για τα μαξιλάρια του καναπέ σας επικοινωνώντας απλά μαζί μας.

κατασκευάζουμε μαξιλάρια καναπέ στα μέτρα σας !!!

Σχετικά με τη ΝΑΞΟ...

Η Νάξος είναι ελληνικό νησί, με έκταση 429,79 τ.χλμ. και απέχει 103 ναυτικά μίλια από τον Πειραιά.[2] Αποτελεί το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, στο Αιγαίο Πέλαγος. Κατά την παράδοση, οι πρώτοι κάτοικοι του νησιού ήταν οι Θράκες και οι Πελασγοί. Αργότερα ήρθαν οι Κάρες, με αρχηγό τον Νάξο, στον οποίο και αποδίδεται το όνομα του νησιού. Υπήρξε το κέντρο του αρχαϊκού κυκλαδικού πολιτισμού.[2] Το νησί είναι γνωστό ως πηγή σμύριδας, ενός πετρώματος πλούσιου σε κορούνδιο, το οποίο μέχρι τη σύγχρονη εποχή ήταν ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα λειαντικά.

Η μεγαλύτερη πόλη και πρωτεύουσα του νησιού είναι η Χώρα ή Νάξος, με 7.070 κατοίκους (απογραφή 2011). Τα κυριότερα χωριά είναι το Φιλώτι, η Απείρανθος, η Βίβλος (Τρίποδες), ο Άγιος Αρσένιος, η Κόρωνος, το Γλυνάδο.

Η σπουδαιότητα της Νάξου υπήρξε στη μακρά ιστορική διάρκεια, όχι απλά πρωταρχική αλλά διαμορφωτική στην ιστορική πορεία, όχι μόνο στον Κυκλαδικό αλλά και στον ευρύτερο ελληνικό χώρο. Ήταν πάντα περίφημη για τη μεγάλη ποσότητα των εξαγομένων μαρμάρων της, για το σμυρίγλι, για το πλήθος των πηγών της, για τους κατάμεστους κήπους, για την ομορφιά των πεδιάδων της, για τους ελαιώνες, τους πορτοκαλεώνες, τους λεμονεώνες, για τα κίτρα της, για τ’ αμπέλια της και το ξακουστό κρασί της, για τη κτηνοτροφία της και τα τυριά της αλλά και για το αλάτι. Παράλληλα, επειδή η θάλασσα «απομονώνει» παρέμεινε γνήσια, ασυνήθιστη, διαφορετική, αυτάρκης. Ο Πίνδαρος αποκαλεί τη Νάξο «λιπαράν» κι ο Ηρόδοτος βεβαιώνει ότι η «Νάξος ευδαίμονη των νήσων προέφερε». Ο Αρχίλοχος ο Πάριος παρομοίαζε το κρασί της Νάξου με νέκταρ που έπιναν οι θεοί. Ο κατ’ εξοχήν συνδεδεμένος με τη Νάξο θεός είναι ο Διόνυσος που ενσάρκωνε τις αγαθοποιούς δυνάμεις της φύσεως. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νάξο όπου παντρεύτηκε την Αριάδνη μετά την εγκατάλειψή της από το Θησέα. Ο γάμος με το θεό κι ο θάνατός της, που προοιώνιζε την ανάστασή της γιορταζόταν έντονα στο νησί γιατί σχετιζόταν με την ωρίμανση και την αναγέννηση της Φύσεως.

ΠΗΓΗ: Wikipedia - ΝΑΞΟΣ