ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΚΑΝΑΠΕ - SOFA

Η ιστορία μας στο χώρο ξεκινά ως οικογενειακή επιχείρηση πρώτη φορά το 1990. Από τότε έως σήμερα έχουμε δημιουργήσει δεσμούς συνεργασίας που έχουν συμβάλει στην εξέλιξη και ανανέωση της παράδοσης, πάντα με το ίδιο πάθος και αγάπη για την λεπτομέρεια σε όλες τις δημιουργίες μας.

Στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση που μπορούμε να παρέχουμε σε όλα τα στάδια της συνεργασίας. Προσπάθεια μας να σκιαγραφήσουμε από την πρώτη στιγμή τις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά και να ενσωματώσουμε τις τάσεις του design στην προσωπικότητα, το ύφος και την ατμόσφαιρα που επιθυμεί για το χώρο του.

Η προσέγγιση μας σε κάθε έργο γίνεται με απόλυτο σεβασμό στον προϋπολογισμού και στα χρονικά περιθώρια παράδοσης του.

Είναι σημαντικό για εμάς να νιώσετε σιγουριά για το αποτέλεσμα από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Με μια μεγάλη γκάμα σχεδίων πού ανανεώνουμε συνεχώς, με προσήλωση στην υψηλή αισθητική και ποιότητα, με γνώση των υλικών και των τρόπων εφαρμογής τους προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις από την επιλογή των υφασμάτων, την κατασκευή τους έως την παράδοση και τοποθέτηση στο χώρο σας.

Μπορούμε να καλύψουμε τόσο τις ανάγκες μίας ιδιωτικής κατοικίας έως και ενός επαγγελματικού χώρου με ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Με δυνατότητα σχεδιασμού και digital printing μπορούμε να δώσουμε μοναδικές και πρωτότυπες ιδέες σε υφάσματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΚΑΝΑΠΕ SOFA 00001