ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΚΑΝΑΠΕ ΑΜΟΡΓΟΣ SOFA

Μαξιλάρια καναπέ κάθε είδους, για πεζούλες, πάγκους πισίνας, δαπέδου, εσωτερικών και εξωτερικών καναπέδων, διακοσμητικά για οικιακή ή επαγγελματική χρήση μπορούν να αλλάξουν το χώρο σας και να δημιουργήσουν γωνίες χαλάρωσης ή διασκέδασης.

Τα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλά, όπως αφρολέξ, λάστιχα, latex, comforel, βαμβάκι, σε συνδιασμό με μία σωστή επιλογή υφάσματος από την μεγάλη γκάμα μας μπορεί να δώσει το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε.

Έχετε παλιά μαξιλάρια καθισμάτων καναπέ που θα μπορούσαν να αποκτήσουν μια φρέσκια, νέα εμφάνιση; Φτιάξτε τα όπως σας αρέσει. Βρείτε τα καλύτερα καλύμματα για τα μαξιλάρια του καναπέ σας επικοινωνώντας απλά μαζί μας.

κατασκευάζουμε μαξιλάρια καναπέ στα μέτρα σας !!!

Σχετικά με την ΑΜΟΡΓΟ...

Η Αμοργός είναι κυκλαδίτικο νησί του Αιγαίου Πελάγους. Πήρε το όνομά της από το φυτό αμοργίς, ένα είδος λιναριού από το οποίο φτιάχνονταν οι «άλικοι αμοργίδες», χιτώνες της Αμοργού. Βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο των Κυκλάδων, νοτιοανατολικά της Νάξου και σε απόσταση 136 ναυτικών μιλίων από τον Πειραιά. Η επιφάνειά της εκτιμάται στα 121,464 τ.χλμ., ενώ έχει μήκος ακτών 126 χιλιόμετρα. Είναι μακρόστενο νησί που εκτείνεται από ΝΔ προς ΒΑ με απότομη ορεινή μορφολογία εδάφους. Διαθέτει δύο φυσικά λιμάνια, τα Κατάπολα και την Αιγιάλη. Πρωτεύουσα είναι η Χώρα Αμοργού με κύριο λιμάνι τα Κατάπολα.

Από τα τέλη της 4ης χιλιετίας π.Χ υπάρχουν ίχνη ανθρώπινης παρουσίας στην Αμοργό. Κατά την αρχαιότητα η Αμοργός γίνεται ένα από τα σημαντικότερα κέντρα του Κυκλαδικού πολιτισμού. Αργότερα, κατά την μινωική εποχή, καταφθάνουν στο νησί πολλοί μινωίτες ιδρύοντας μία από τις πρώτες πόλεις του νησιού, τη Μινώα. Αργότερα, Ναξιώτες ιδρύουν την Αρκεσίνη, στη σημερινή περιοχή Καστρί και την ίδια εποχή Μιλήσιοι εγκαθίστανται στην Αιγιάλη, κοντά στο σημερινό χωριό Θολάρια. Αυτές ήταν κατά την αρχαιότητα οι σπουδαιότερες πόλεις του νησιού. Στους Ρωμαϊκούς χρόνους θα είναι τόπος εξορίας: επί Τιβερίου, το 23 μ.Χ. θα εξοριστεί ο Βέβιος Σειρήνος, ανθύπατος της Ισπανίας.[1][2] Τα βυζαντινά χρόνια δέχεται επιδρομές Πειρατών ενώ ιδρύεται η μονή της Παναγίας της Χοζοβιώτισσας. Το 1207 την καταλαμβάνει ο Μάρκος Σανούδος και ξεκινά η περίοδος της Λατινοκρατίας έως το 1537 οπότε επέδραμε ο Χαιρεντίν Μπαρμπαρόσα και την έθεσε υπο Οθωμανική κυριαρχία (1537-1824). Οι Αμοργιανοί ασκούσαν την πειρατεία συστηματικά. Το νησί έχει την ιδιαιτερότητα να διατηρεί μεγάλο πλήθος επιφανών βυζαντινών επωνύμων. Μετά την επανάσταση του 1821 ενσωματώθηκε στο νεοσύστατο Ελληνικό κράτος ενώ λίγα χρόνια αργότερα η Αμοργός χρησιμοποιήθηκε πάλι ως τόπος εξορίας. Την περίοδο της κατοχής από τις δυνάμεις του Άξονα εντάσσεται αρχικά στην Ιταλική διοίκηση ενώ από το 1943 την διαδέχεται η Γερμανική έως την απελευθέρωση το 1944. Η φήμη του νησιού εκτοξεύτηκε με την προβολή της ταινίας "Tο Απέραντο Γαλάζιο" (Le Grand Bleu) σε σκηνοθεσία του Λυκ Μπεσόν η οποία γυρίστηκε κατά μεγάλο μέρος στην Αμοργό.

ΠΗΓΗ: Wikipedia - ΑΜΟΡΓΟΣ